Тъмен веган шоколад ЗИДО 70% какао с морска сол 80 гр.

Тъмен веган шоколад ЗИДО 70% какао с морска сол 80 гр.

Тъмен веган шоколад ЗИДО 70% какао с морска сол 80 гр.