Богат на Витамин С и цинк, без добавена захар конвенционален Цинкът и витамин С са от най-мощните съюзници в укрепването на имунната система. Те изпълняват редица важни функции в тялото ни. Човешкият организъм не може да произвежда цинк и запасите от него са ограничени. Затова този елемент трябва да се набавя с храната. Със съдържанието си на Ацерола този сок представлява изключителна комбинация от вкус и здравословен ефект и богат източник на витамин С – ацеролата е един от плодовете с най-високо съдържание на витамин С. 100мл от сока покриват дневната необходимост: от витамин С 200% и от цинк 10%. Състав: сок от ябълка, пулп от манго, пулп от ябълка, пулп от ацерола, витамин С (160мг/100мл), цинков глюконат (10,45мг/100мл). Държава-Германия

Богат на Витамин С и цинк, без добавена захар конвенционален Цинкът и витамин С са от най-мощните съюзници в укрепването на имунната система. Те изпълняват редица важни функции в тялото ни. Човешкият организъм не може да произвежда цинк и запасите от него са ограничени. Затова този елемент трябва да се набавя с храната. Със съдържанието си на Ацерола този сок представлява изключителна комбинация от вкус и здравословен ефект и богат източник на витамин С - ацеролата е един от плодовете с най-високо съдържание на витамин С. 100мл от сока покриват дневната необходимост: от витамин С 200% и от цинк 10%. Състав: сок от ябълка, пулп от манго, пулп от ябълка, пулп от ацерола, витамин С (160мг/100мл), цинков глюконат (10,45мг/100мл). Държава-Германия

Богат на Витамин С и цинк, без добавена захар конвенционален

Цинкът и витамин С са от най-мощните съюзници в укрепването на имунната система. Те изпълняват редица важни функции в тялото ни. Човешкият организъм не може да произвежда цинк и запасите от него са ограничени. Затова този елемент трябва да се набавя с храната.

Със съдържанието си на Ацерола този сок представлява изключителна комбинация от вкус и здравословен ефект и богат източник на витамин С – ацеролата е един от плодовете с най-високо съдържание на витамин С.

100мл от сока покриват дневната необходимост: от витамин С 200% и от цинк 10%.

Състав: сок от ябълка, пулп от манго, пулп от ябълка, пулп от ацерола, витамин С (160мг/100мл), цинков глюконат (10,45мг/100мл).
Държава-Германия

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *